Kedves szeretteim, barátaim, 
ismerőseim!

Egyesek örömére, mások bánatára, néhány év hibernáció után Yarina visszatér.

Amióta újra jelen vagyok a társadalom életében és ezáltal a fb-on is többet lógok, elmondhatatlanul jólesett, hogy többetek hiányolta a jelenlétemet, valamint a yarina blogban annakidején közzétett írásaimat. A blog évekkel ezelőtt eltűnt, a bloggerek összes írásával együtt, nekem is csak pár maradt meg papírformában. Nade. Egy jó nagy kitérő után visszatérek önnönmagamhoz és közkívánatra újra leírom a magam kis kusza és fura gondolatait.

Ezek az írások cenzurázatlanok, úgy kerülnek leírásra, ahogyan az az adott pillanatban éppen megfogalmazódott bennem. Nincs áthúzás, odaillőbb szó keresése, mondatszerkezeti elemzés stb. Nem vagyok és nem is leszek író, ezért bizonyosan lesznek néha értelmetlen, fura, hol túl rövid, hol túl hosszú, esetleg fárasztó tartalmú mondatok, ezeket direkt hagyom így, mert ha módosítanék rajtuk, már nem lenne ugyanaz. Félreértés ne essék, ezek nem világmegváltó, vagy érzelmektől túlfűtött bölcselkedések, (azokból van bőven itt a fb-on?) az egyszerű, átlagos életkémmel-életkénkkel kapcsolatos, tök átlagos dolgokról olvashatsz.

Remélhetőleg nem okozok nagy csalódást, akik szerették azoknak nagy-nagy szeretettel, akik meg nem, azok a yarina szót meglátva úgyis síkítva továbbgörgetik. ? Hamarosan…addig is puszi

a

Hózzászólás írása